studentskiva - bääääst!

Ouff. Studentskivan var så jävla lyckad igår asså! jag svär. vill tillbaka, haha. kvällen började med middag och bordsplaceringen sög. tror att de hade satt oss i bakgrupperna men jag är inte ens med i den bakgruppen jag satt vid, utan det var mig gamla. menmen, trevligt med familjen hade vi iallafall. sen så körde de "klassens".. och gissa vad jag blev? haha. jo, "klassens skvallerbytta" med förklaringen. "om det händer någonting i klassen och man vill få reda på det, så går man till Ida för hon vet allt. hon är klassens Gossip Girl" hahah. tyckte det var lite roligt :p de flesta utav utmärkelserna som klasserna fick stämde faktiskt även fast vissa fick lite elaka.. menmen. runt 22 skulle föräldrarna ut och inklusive alla minderåriga, och in kom alla andra vi bjudit till efterfesten. vilken jävla drag säger jag bara! så grymt roligt asså. det var anna, kevin, kalle, marcus och chrippa som jag hade bjudit. vi började att dricka lite sen blev det röj på dansgolvet! det går inte att beskriva med ord vilken lyckad kväll det var. vi drog hem när stället stängde. så lyyyyyckat! :D

idag var vi på hellasgården med klasserna. lite tråkigt att inte alla kom, menmen. kjell och janne (våra lärare) hade satt ihop en liten bana som man skulle springa/köra. haha! i den ingick att balansera med ett ägg på en sked, gå balansgång på en bräda, norska fyllan och sen försöka ta sig tillbaka, säckhoppning. hahahaha! jag var inte med, men att kolla på alla andra var nog det roligaste på hela dagen, hittills. såg lite ut som wipe out ungefär. haha! sen drog vi hem vid typ 2 tiden. åkte till slussen och promenerade tillsammans med maria och fanny till medis och tog tåget hem hit till jonas :) ikväll vet jag inte vad som händer. ska på middag ikväll hemma hos mig, annars vet jag inte.

Bilder kommer! Ciao <3
Kommentarer
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback