Mango bar + donken

Ligger fortfarande i sängen men bebis sover. Hah. utgången var så jävla rolig! :D Jonas, Robin och jag mötte upp Bella och Henrik på tåget. Drog vidare in till Hötorget där vi stannade på nån pub där de hade billiga shotsbrickor. 1 för 100kr med 5 stycken på. Det räckte alltså till oss alla. Haha. Hallonshots blev det! :) Så himla gott.

Efter det letade vi reda på Mango Bar och hittade med efter mycket letande.. Haha. Enligt bruden i dörren sa hon att det var inträde på 80kr! Vi ba: "NEJ?" men vi betalade ändå och pratade sedan med någon kille som ägde stället (?). Han fixade så att vi fick en öl/cider gratis. Najs. Stället var lite konstigt och människorna likaså. Men eftersom att vi hade sånt trevligt sällskap så blev det en riktigt lyckad kväll.

Vid 1 tiden drog vi till donken för alla var hungriga. Vitalik är allt jag säger. Hahaha! Efter donken hittade Jonas någon drag grej som han körde runt Henrik och Robin med. Men tillslut slutade det lite illa eftersom att de råkade köra över min fot.. Aj! Kunde inte gå efter att vi klivit av nattbussen men bebis var så söt så han bar mig till porten. Haha! Fan vad jag älskar dig.

Här kommer lite utav Bellas bilder.


Kommentarer
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback