måndag

Sitter och kollar på "Annorlunda Familj" på TV4 nu. Shit, jag skulle aldrig klara av att ha så många barn som dessa familjer har.. Herregud! Haha.

skolan var slapp, haha. inte direkt mycket! på samhället gick vi igenom lite om massmedia där vi fick läsa någon artikel och på naturen labbade vi. haha, det var rätt kul! :) sen gick jag och Tove och hämtade F. han var helt okej idag, men han somnade i vagnen på vägen hem och vägrade gå upp, så jag fick köra in vagnen i hallen och låta han sova vidare. efter kanske 30min så hade han vaknat, och när jag kom ner för att hjälpa honom att ta av overrallen så började han gråta och kunde knappt prata, stackarn. han klagade på halsont, bara grät & grät. pluttis! så jag fick göra te till honom, som han sedan inte drack.. haha! sen klagade han på ont i tanden, så han slog säkert i när han vaknade och blev därför ledsen. men jag kände på honom sen och då hade han lite feber tror jag.

imorgon ska jag förbi min praktikplats innan skolan. Maria är på samma praktik som mig i 3 dagar, sen åker hon till London :).. och idag var hennes första praktikdag, då hon fick vara där i 2 timmar, haha. slappt! (y) passar mig perfekt. jag ser faktiskt fram emot det här stället eftersom att jag hört rätt bra saker om de.

Kommentarer
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback