min dag

har precis pluggat lite religion nu. vi har prov om två veckor, ouff! inte direkt dt jag längtade efter, menmen. det kändes rätt okej när jag pluggade och såg instuderingsfrågorna till G delen. så dt är najs! jag som bara vill ha ett G kommer bara plugga på dt också, haha. 

skolan var najs, det hände inte så mkt. började halv nio med livsmedelsteori, där gjorde vi typ ingenting. vi gick igenom och pluggade lite på slutprovet som vi ska ha sen, så dt var rätt så skönt att vi börjat med dt nu.. sen var dt lunch, och efter dt religion där vi bara kollade på film. så rätt så slapp dag asso! skulle egentligen ha varit med malin och anna idag, men de var sjuka så dt gick inte. fan! menmen jag behövde plugga så dt kanske var lika bra. krya på er tjejer <3

imorgon är dt praktik, längtar faktiskt. mihi :) dt är så mysigt att komma dit, för dt är så litet och så, haha. de är så roliga och jag får lära mig så mkt. de litar verkligen på att jag kan istället för att de står brevid och glor så att jag inte gör fel.. ska nog fråga om jobb där, men ska nog fråga tove först eftersom att det är "hennes ställe" haha. ne men, känns elakt att bara ta över om hon tänkt söka jobb där också och de kan nog inte ta in två eftersom att dt är så litet. jag vet jätte onödig info för er, hahaha. men aa!

saknar jonas.


PEACE!
Kommentarer
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback