måndag - igen!

har precis tagit en liten paus i mitt pluggande, har nämnligen religionsprov imogon. fy satan! det handlar om naturreligioner, alltså samer, aborginer osvosv. men men, förhoppningsvis så går det bra!

min dag har varit bra. vaknade hemma hos bebis, en sån jävla bra start på dagen! sen åkte vi till älvsjö för han skulle till mässan och jag hem för jag började senare. sen iallafall så sa vi hejdå och jag gick vidare till bussen. väl hemma fixade jag mig och sen kom farmor och farfar hit eftersom att de ska vara hemma här nu när pappa inte är det. han kan ju inte gå riktigt så de måste hjälpa honom med i princip allt liksom. sen gick jag till skolan, notera.. gick! jag är duktig, haha. i skolan gjorde vi inte så mkt och dagen gick snabbt. sen åkte jag hem för jag och farmor skulle gå och hämta ut ett paket som jag tydligen hade fått. det var en mysig promenad :) däremot så hade jag inte beställt det som var i paketet, en eltandborste!?! what liksom. och tydligen så har jag startat en prenumeration hos de företaget också. NO WAY att jag skaffar en prenumeration hos ett tandbortsföretag, va tror dom?! så jag ska ringa och säga att jag inte vill ha de eller ens betala den här jävla tandborsten.. fett dåligt att de skickar hem asså!

nu ska jag typ plugga lite till.... soft!
puss alla glada!
Kommentarer
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback