fett dålig information, fyfan.

Sitter i skolan nu och har livsmedelsteori. jackie ifrån andra klassen kom precis in och berättade lite info om studentskivan osv eftersom att vi inte får reda någonting utav våran klass. hon kom iallafall och gav oss middagsbiljetterna, äntligen så nu har vi de.. däremot så har det blivit ändrat att vi nu ska betala våran egen biljett till middagen!? 290kr för EN biljett, hur jävla dåligt är inte det. och pengarna ska egentligen vara inne nästa vecka men då är det lov. och IDAG fick vi middagsbiljetterna som vi egentligen skulle ha fått för ca 1 månad sedan, minst. åhh, jag blir så jävla irriterad på all dålig information ifrån våran klass. vissa i våran klass kan inte ens gå på sin egen studentmiddag nu när vi tydligen måste betala våran egen biljett. f y f a n v a d d å l i g t !!!

aja hur som helst, snart är det lunch och efter det är det religion och prov. vet inte riktigt hur jag känner inför det, men äh. omprov kan man ju ändå få göra så det känns skönt! :) en vecka kvar till lovet nu också, woho!

LOVE!
Kommentarer
Postat av: ♥GULLEFIA♥

Jaa, jag har gjort varenda bit själv ! :) Taack cutie ♥

2009-03-31 @ 18:11:27
URL: http://gullefia.blogg.se/
Postat av: Mimmi

Men det har vi ju alltid behövt göra. Vem skulle annars betala för din middag och biljett? Det är ju som en vanlig middag,lokal fast vi hyrt stället.

2009-03-31 @ 18:31:36
URL: http://mrsjones.blogg.se/
Postat av: Ida [ i d a b a r c k . b l o g g . s e ]

nej, enligt våran klass och jackie så hade vi inte behövs betala våran biljett. men stället vi hyrt har bytt ägare typ och där har vi inte något kontrakt ännu eller vad nu jackie sa så då måste vi betala våra egna middagsbiljetter.

2009-03-31 @ 18:40:29
URL: http://idabarck.blogg.se/
Postat av: Carro

Grejen är den att vi knappt fått någon info av jackie, och när jag frågat så har vi inte fått något svar av henne.

Men Jackie ska försöka snacka med dom så vi kan få så klasserna ska få käka gratis.

2009-03-31 @ 19:36:13
URL: http://ciwi.blogg.se/
Postat av: Elin. L

aja men skit samma om vi måste betala våran biljett igentligen. 290 spänn. det hade jag räknat med från första början. Där problemet ligger det är att vissa tar åt sig en sån här uppgift som att ha hand om studentskiva (festkomité) och kan sedan inte fixa detta på rätt sätt. det är fruktansvärt dåligt. har jätte ont i magen och är sjukt rädd för att det slutar med att vi står utanför resturangen och inte ens kommer in. Är det ingen som fattar det ?!

2009-03-31 @ 19:48:13
Postat av: Ida [ i d a b a r c k . b l o g g . s e ]

Elin L: jo men precis, det är det som stör mig. jag gick inte med i den gruppen för att jag visste att jag inte skulle klara av det liksom, haha. om du fattar? :)

2009-03-31 @ 20:00:59
URL: http://idabarck.blogg.se/
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback