STUDENT 09!

Sitter i skolan nu och har livsmedelsteori. En sådan NYTTIG lektion, verkligen. Vi gör aldrig någonting.. Provet gick helt okej tror jag, hon sa att det såg bra ut så det kändes skönt. Så nu hoppas jag iallafall på ett G.

And guess what!!!! Min studentmössa har kommit! Gud vad glad jag är! Den är så himla fin och allt. Börjar verkligen förstå att det snart är dags. Gud vad skönt! Kan lägga in en bild senare på hur den ser ut på mig, för jag har inte vågat testa den än, haha. Tänk om den sitter helt flippat!

Nu vill jag bara gå hem. / Ida
Kommentarer
Postat av: Jajja

Hej! Är du intresserad av att få MASSOR AV LÄSARE TILL DIN BLOGG? Klicka på länken här nedan och följ instruktionerna det är enkelt och det går fort OCH du får läsare till din blogg hur enkelt som helst =) Take care / Jajja här är länken - http://www.viraltrafik.se/?LadyJajja

2009-02-17 @ 16:45:33
URL: http://improveme.se/LadyJajja
Postat av: Daniel

En sak som slår mig Ida varför pluggar du till konditor om du vill bli frisör ?? det går liksom inte i hop. För att trivas i arbetslivet ska man göra dte man vill, plus att jag tror man gör det bättre om man verkligen vill det..

2009-02-17 @ 17:46:20
Postat av: Ida svarar

Daniel: Såklart att jag älskar att baka osv :) Men med tiden har jag märkt att det är inte så att jag vill bli bagare/konditor hela livet. Och självklart kommer jag ändå börja jobba som det eftersom att jag fortfarande tycker att det är jätteroligt, men sen så får jag ta kurser för att bli frisör :)

2009-02-18 @ 09:01:59
URL: http://idabarck.blogg.se/
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback