STUDENT 09 - SNART!

Jag sitter och planerar lite inför fredagen. Vilken mat jag ska laga och vad jag & Jonas ska göra efter middagen. Tror att det kommer bli en toppenkväll faktiskt! Först 3 rätters middag och sen en överraskning jag inte kan skriva eftersom att Jonas antagligen kommer läsa, så vill inte riskera att han får reda på det innan det sker, haha. För då blir det ju inte lika roligt :)

Sitter och är nervös inför provet som vi ska ha om ca 50 minuter också.. Usch usch usch! Jag frukar det fan, haha. men men, det värsta är ju ett IG om jag inte klarar omprovet heller - och då får jag ändå minst G i slutbetyg eftersom att jag fått minst G på alla andra prov och är med på lektionerna.

Den här veckan kommer även våra studentmössor till skolan. Det ska bli så jävla spännande, haha. Det är snart dax! Trodde aldrig det, känns som att det var igår man gick på dagis och nu står man här och har bara ca 4 månader kvar i skolan. sedan blir det ut i arbetslivet och jobba 24/7. Men jag ser såklart fram emot det, och speciellt se hur min mössa ser ut i verkligheten, haha. Jag kommer knappt ihåg vad det var jag skrev på den, och vad det var för detaljer som jag valde! Nej nu ska jag nog fixa mig lite för att sen åka till skolan. Vi hörs lite senare! / Ida

Kommentarer
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback