Vart fan är min lön?!

Jag är så jävla irriterad.

Idag skulle jag ha fått min lön! Men det där jävla lönekontoret har inte betalat in det. Min chef skickade in min timrapport och allt den 2 december, alltså inte för sent och inte för tidigt. Men ändå, så har de inte fått röven ut stolen och kunnat sätta in pengar på mitt konto. Jag har inte ens fått en lönespecifikation (eller vad det nu heter) som resten av mitt jobb har. De fick dessutom den igår eller i förrgår.

Och gissa när de kommer tillbaka? I JANUARI. Bara för att de ska få sin jävla semester!!! MEN, hur fan ska jag kunna betala mina räkningar? Det är iallafall en jävla tur att jag inte bor i en egen lägenhet, för då vet jag inte vad jag skulle ha gjort. Ska iallafall ringa de på måndag och skälla ut de och dessutom så ska jag kräva någon typ av ersättning! Jag menar, de är inte okej att glömma någons lön utan att få någonting för de. (inte okej att glömma de överhuvudtaget egentligen)

Förresten .. Helt sjukt att man kan bli så hysterisk bara för att man inte fått sina pengar. Så himla synd att hela livet kretsar kring en inkomst.

Aja. Godjul!
Hoppas att jag kan tänka på någonting annat än min lön imorgon på julafton ..

Kommentarer
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback