Har du inte kommit på någon nyårs make up? Check this out!



1. Börja med att markera ögat med en svart kajal, både på övre och undre fransraden. Personligen tycker jag det är snyggast om man använder sig utav en flytande eyeliner på övre fransraden närmast ögonfransarna och tar sedan en svart kajal och målar med ovanför eyeliner linjen så att det inte blir en sådan stark kant, men så att det liksom ändå blir starkt längst ned mot fransarna.




2:
Applicera sedan en brunaktig skugga utöver hela ögonlocket.



3:
applicera nu lite skugga längst undre fransraden. och även skugga ovanför ögonlocket längst globlinjen och se till att skugga uppåt.. Tänk såhär, från globlinjen och uppåt ska det bli ljusare och ljusare. I yttre ögonvrån använder du en lite mörkare skugga som du skuggar från mitten utav ögongloben och ner åt yttre sidan utav ögonlocket!



4:
Applicera en ljus highlighter under ögonbrynet, från ögonbryntets mitt och utåt sidan. Applicera även en ljusare ögonskugga i inre ögonvrån som du skuggar med uppåt mot ögonbrynets början. Personligen gillar jag att använda en lite ljusare färg i inre ögonvrån eftersom ljusa färger öppnar upp och förstorar och mörkare färger tvärtom



5:
Böj ögonfransarna med en ögonfranstång och applicera rikligt med mascara. Ett tips är den svarta masterpiece max ifrån max factor!


6: Här är en bra bild där du kan se hur du ska göra! Till vänster är en lite mer vardags make-up och den till höger passar mer till fest tillfällen osv!

Kommentarer
Postat av: anni.

gott nytt år, desamma! <3

2009-12-31 @ 14:46:27
URL: http://ahuhtala.blogg.se/
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback