6 nya regler för din shopping!

Vi försöker alla spara våra slantar just nu, men en kvinna måste ju ändå kunna köpa sin bronzer! Och ansiktscrème. Och vara snygg i håret … Som tur är finns det massor av sätt att komma undan billigare än du gjort tidigare.

 

1. Gör en lista & dumpa vännen.

Om du går och handlar med en shoppinglista har du allt stöd din viljestyrka kan behöva. Butiker är både byggda och ljussatta för att öka din shoppinglust och vilja att göra impulsköp, så håll dig till vad du gick in för att köpa. Ett annat tips är att gå och shoppa själv: Kompisar som säger ”Gud vad snygg du blev!” kan få dig att lätta på plånboken.

 

2. Köp storpack.

Köp kroppscrème, tvål och rakhyvlar i storpack! De flesta billiga matkedjor har enorma förpackningar som du snabbt förvandlar så att de passar in i ditt badrum genom att hälla över dem i snygga påfyllningsbara flaskor. Vips, så har du ett mer lyxhotelliknande badrum!

 

3. Gå med i klubben.

Vissa skönhetsbutiker belönar lojala kunder, så varför inte skaffa ett kundkort och handla där? Kicks klubbkort ger till exempel två procent tillbaka på alla dina inköp, precis som deras ägare Åhléns också gör med sitt klubbkort. Efter tio dyrare ansiktscrèmer är det en gratis mascara!

 

4. Se över ditt kontaktnät.

Är du smått beroende av dyra frisörschampon? Fråga din frisör om hon har någon rabatt på ditt favoritmärke. Ibland kan salonger beställa in billiga lager med produkter som de säljer och om du är en lojal kund kanske du kan få del av rabatten?

 

5. Välj produkter med fler funktioner.

Det finns inte en skönhetsjournalist eller makeupartist som inte är vansinnigt förälskad i produkter som fungerar lika bra på kinderna som på läppar och ögon. En stadig favorit är Mac, vars Cream Colour Base, 170 kr, och Powder Blush, 160 kr, kan fylla de flesta av dina färgbehov. Supermodel Stain från Jelly Pong Pong, 160 kr, är en annan klassiker att spana in.

 

6. Gör det mesta av varje produkt.

Klipp itu dina akne-bekämpande pads och klipp upp concealertuben för att komma åt de sista dropparna. Du kan också blanda en parfym i crèmeform med en oparfymerad lotion för att få den dyrare att räcka längre. Kreativ konsumtion är det nya svarta!

Kommentarer
Postat av: Rebecca

hehe bra tips ;)

2009-12-23 @ 23:08:21
URL: http://rebeckhaam.blogg.se/
Postat av: Clara & Lina - En blogg med passion för foto

Smart! Speciellt nummer 6, aldrig tänkt på innan! :D



/Lina

2009-12-23 @ 23:17:03
URL: http://claraochlina.blogg.se/
Postat av: mmautildah

God jul sötnos ! / Matildah

2009-12-24 @ 10:24:08
URL: http://mmautildah.blogg.se/
Postat av: Malin

God jul!

2009-12-24 @ 10:24:51
URL: http://maaajjiiin.blogg.se/
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback