tisdag

godmorgon! eller ska jag kanske säga god förmiddag? haha.

sov hemma hos jonas inatt, lika mysigt som alltid. vi hade ju varit på middag på kvällen hemma hos anna och nico. blev as god mat :D och efter det så spelade vi buzz och fikade. har ni spelat det förut? så grymt roligt, svär. ahhaha. shit! jonas pappa och hans fru var också med, så vi spelade par mot par. jag och jonas förlorade! men det var bara för att nico och anna snodde våra pengar.. hahah illa. sen fick vi skjuts hem och då mötte vi linus en snabbis eftersom han var i trångsund. sen gick vi upp och pluggade lite och sen la vi oss i sängen och kollade på en film tillsammans. notera tillsammans, haha. för jag somnade inte! jonas blev lite chockad när han såg att jag var vaken varje gång jag kollade. grymt bra film iallafall. men jag kommer inte ihåg vad den hette tyvärr. vi somnade väll vid 1-2 tiden ungefär.

i nästa inlägg kommer jag lägga ut MASSA bilder ifrån mitt påsklov. haha! har inte haft sladden till digitalkameran men nu är jag på rätt data så jag kan få upp de iallafall.

love
Kommentarer
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback