lite uppdatering

pappa har precis förhört mig! haha. jag har ett jättestort prov imorgon om livsmedelsteori och det är därför som jag inte har uppdaterat någonting - jag har bara pluggat och passat F. haha. förhöret gick iallafall as bra! :D det är 230frågor som vi ska kunna, och jag hade bara 7 fel. blev stolt över mig själv!!!

imorgon är det prov mellan 09:00 och 11:00 och jag hoppas verkligen att det går bra. direkt efter det är det mösspåtagning och sen ska jag in till stan och fixa det fixa inför skivan som är om 1 vecka och en dag. längtar som en galning asså. efter det ska jag träffa jonas och kröka lite med en massa folk, det är ju trots allt valborg imorgon. härligt.

förresten, idag hörde sofia av sig på Bakgården och ville att jag skulle sommarjobba där! OM jag blev glad. så veckorna 30,32 och 33 ska jag jobba och sen även några helger. fan vad härligt!

jaja, nu ska jag fortsätta kolla på tvn. see ya! ciao<3

Kommentarer
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback