Fredag, äntligen.

Tjoho! Äntligen fredag och lite helg. Det behövs! Ikväll ska jag ut med Jonas och hans kompisar, plus carro och lotta och några till. Det ska bli roligt faktiskt. Jag har ju bara varit på stureplan men idag ska vi till viper och de "lite billigare ställena" Jag trivs på stureplan, men ja.. Vi får se hur det blir ikväll. idag i skolan har vi iallafall hunnit med mycket, en bröllpstårta, bakelser och citronfromage tårta är det jag hunnit göra. Snart ska jag tvätta håret och sedan blir det hem till Jonas och föra tror jag. Just det!!! Jag har förresten fixat praktikplats. Så himla skönt att ha det gjort. Det blir älvsjö bageriet för mig. Hoppas att det blir roligt där!

Bilder ifrån dagen:



Dagen började med att jag fick göra laktosfria bakelser..




bröllopstårtan. Fin va? :)


Min citronfromage tårta.


Hahahha. Bella var lite busig!


/Ida

Kommentarer
Postat av: Maria

Åh! Vi måste ut snart igen. jag vill bara ut och festa. Festa festa festa - ska mitt rakade (a) haha! Nämen ärligt, älska stureplan - håller med dig, trivs där mer än någon annanstans! Men aja, vi får höras, puss puss!

2008-09-19 @ 20:42:56
URL: http://mariasy.blogg.se/
Postat av: Daniel

Tjena Ida hoppas det är bra med dig :-)Kul att ni får göra lite rolig saker, nästa som på Operakällaren. Ha det så bra kram från Daniel

2008-09-19 @ 21:57:14
URL: http://toproos.blogspot.com
Postat av: Ida

Hej Daniel! Ja allting är bra med mig. Hur är det själv? Haha ja, det är jääätteroligt :D



Maria: Jo men precis, stureplan is my place! And yours. Haha! Men det var faktiskt kul på viper, lite lite drag i början bara. dock superbilligt! .. Ja klart vi måste ut snart gumman :) <3

2008-09-20 @ 12:18:59
URL: http://idabarck.blogg.se/
Postat av: BELLa

HAHAHAHAHAHAHAHA underbara Bella XD

2008-09-22 @ 20:20:40
URL: http://isabellenojd.blogg.se/
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback