Min torsdags kväll.

Nu ligger jag i sängen och ska sova. Skönt! Jonas gick nästan precis till sin buss .. Hoppas att jag mår bättre imorgon så att jag kan gå till min praktik. Annars får jag prata om att ta igen de dagarna jag varit borta! Min mage mår uselt känns det som, kankse för att jag fått i mig lite mat, som jag inte fått på resten av dagen (förutom 1 macka). Hur som helst. Jag och Jonas pratade om förlovning, haha. Vi skämtade om det, haha. Så nej vi ska inte förlova oss. Jag som alltid varit lite skeptisk emot att förlova sig som ung. Visst jag är 18 år nu, men det känns fortfarande fär ungt jag vet inte varför. Personer som har förlovat sig i min ålder som jag känner, har gjort slut för att de tar varandra för givet, vilket gör att det kan uppkomma mycket bråk. Och göra slut med Jonas är det absolut sista jag vill! Men jag vet inte, just nu känns det som att jag inte skulle ha någonting emot att förlova mig med Jonas. Helt seriöst älskling. För du betyder så himla mycket för mig, och jag vill dela min framtid med dig. Det vill jag verkligen. Det känns underbart att känna såhär, för det är en känsla jag aldrig känns förut. Jag älskar dig! Det förvånar mig varje gång, att man verkligen kan gilla någon såhär mycket.

Nu ska jag gå och lägga mig! Sov så gott. / Ida

Kommentarer
Postat av: Fanny

Jag vet! jag skulle aldrig kunna förlova mig såhär ung ALDRIG:o

2008-10-25 @ 11:40:15
URL: http://fannyer.blogg.se/
Postat av: Ida

Nej precis! Haha. Det finns ju liksom ingen bråska med det hela liksom. Varför kan man inte vänta? Jag menar, vi är ändå bara 18! haha.

2008-10-25 @ 12:03:32
URL: http://idabarck.blogg.se/
Postat av: Carrotastic

aww, alltså - jag har sagt det förut & jag säger det gärna igen - ni är så himla söta! :D

och jag är störtglad för din skull att du hittat någon som du känner som du gör för :*



och jag håller med dig om att det är ganska tidig ålder att förlova sig vid, det är ingen brådska direkt liksom, och man får ta det som det kommer :)

2008-10-28 @ 22:53:23
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback