I väntan på att tiden ska gå

Har precis sminkat mig och satt upp håret i en snabb knut. Jag orkade inte tvätta det, ska ju ändå bara på utvecklingssamtal. Jag väntar på att bilderna ifrån gårkvällen ska komma upp på någon vimmel bilds sida, men det verkar inte dyka upp någon än så länge. Får väl se hur långt tid det tar att ladda upp de. Sedan ska de iallafall direkt in här, på bloggen. Haha! Det blev rätt så många vimmelbilder igår. Jag, Jonas, Elin och Danne stod och posa framför två kameror några gånger under kvällen, haha. Riktigt roligt faktiskt! Och när jag står vid baren och ska beställa, pekar bartendern på mig och säger "vill du vara med på vimmelbild?!" haha, och varför inte liksom?! Självklart svarar jag ja, och rycker dit mig Jonas eftersom jag inte vill stå där helt själv och posa, haha. Hoppas bilden (bilderna) blev bra.

När jag kommit hem ifrån utvecklingssamtalet så ska jag börja rensa ut saker ifrån mitt rum eftersom att vi ska måla det idag och imorgon. Hoppas att de blir fint! Jag har valt en vit färg istället för min gula, gräsliga, färg nu. Usch, det ska bli så skönt att slippa den!! Sedan ska jag även få lite nya möbler i rummet, speglar och ramar. Jag tror att det kommer bli huuur bra som helst. Temat i rummet ska vara svart och vitt. Tror att det kommer bli grymt snyggt. Nu ska jag fixa lite! Skriver sen / Ida


Jag vill åka utomlands!
Kommentarer
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback