Rebeckas student

Aw, rebecka var så söt igår. hon hade en jättefin klänning och hon var så glad. Vi åkte flak igår, och det  var jätteroligt, sen åkte vi hem och åt mat, & tårta.

vi mötte iallafall Carro i slussen för att åka tillsammans med henne till rebeckas skola. vi tog tunnelbanan till danderyds sjukhus och sen buss till tibble skolan. det var så himla varmt och vi kom på att om man blundade så kändes det som att vara utomlands, typ att vi var på väg till vårat hotell i grekland, hahaha! när vi kom dit var det knappt några där, bara några. och vi letade för fullt efter en rebecka skylt, så vi kunde ställa oss vid hennes föräldrar och brorsor,  40 minuter senare då dom skulle springa ut hade vi fortfarande inte hittat den, men vi ställde oss vid Filippas eftersom att vi visste att hon också skulle åka på flaket. och efter ett tag märkte vi att rebeckas familj stod några meter framför, hahah! vi var så blinda. rebeckas klass var sist ut eftersom att de hette WWL. och sen kom hon äntligen, wohooo! sen skulle dom byta om för flaket, och vi väntade såklart, och sen gick vi dit, fixade lite eftersom att de inte hunnit det tidigare. och sen åkte vi iväg! 2 timmar? eller vad var det. det var hur som helst sjuuukt kul. 2 timmar senare såg man ut som en alkis, håret fullt av öl, och som hade stelnat som hårspray, leriga fötter, skorna nästan helt bruna av smuts och halvt döv. men det är det värt, hhahah. nu ska jag lägga in lite bilder från igår. (inte helt i ordning) 

Kommentarer
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback