"Jag är inte vidskeplig, men jag går inte på brunnar"

jag & th2

God kväll, hahah! Dagen idag har varit jätterolig, men lång. Det känns som två dagar ungefär om jag ska vara ärlig. Började som vanligt klockan åtta och mötte Bella i slussen för att gå genemsamt över skeppsbron för att komma till våra praoplatser. Det första jag fick göra var att fixa egen glass, chockladglass för att vara exakt. Den blev helt sjuuukt bra och jag är faktiskt lite stolt, hahha. Sen fick jag göra egen vaniljkräm, för första gången det också! Det gick lika bra som glassen, hihi. Förlåt för att jag skryter så himla mycket, men lite stolt tycker jag faktiskt att jag borde få vara. Dessutom, för att få skryta lite till, så gjorde jag tosca topping till tosca bottnarna jag gjorde igår, enligt min handledare Daniel Roos så var den "På riktigt, den bästa toscan han sett" haha, då vart jag glad! Sen slutade jag, och jag åkte direkt hem till Jonas, och var där ett tag. Vi åt as god middag och sen till efterrätt jordgubbar och glass. Så himla gott! Det kändes verkligen som sommar, på riktigt. Sen åkte jag hem!

Imorgon åker mamma och pappa till Italien (Bergamo) för att bo på lyxhotell tills på måndag. Mamma fick det i 40års present av pappa i måndags. Jag och Mattias får stanna hemma, bajs. På dagen ska jag och Jonas åka tillbaka på återkontroll på east street, från när Jonas var där för två veckor sen och piercade ögonbrynet. Efter det ska vi till hans pappa på 50års kalas, haha. och på söndag kommer min moster och gör pizza till oss till middag. På måndag ska jag färga håret, oj oj oj, jag längtar verkligen.

Puss ida
Kommentarer
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback