Jag har träffat Tokio Hotel, igen!

Allt känns helt overkligt. Jag har sett TH två gånger idag, jag har pratat med Bill och Tom och de har svarat utan att ha ignorerat. Jag har fått deras autografer igen, och jag har stått 1 cm ifrån Bill, Tom, Gustav och Georg. Det är fan helt stört! Jag skulle kunnat hoppa på de, så nära var jag. Ååh!

Tänkte lägga upp två stycken bilder ifrån min video. De är printade därav den dåliga kvaliten.


Kommentarer
Postat av: IDA

Men gud vad underbart det låter! :D Åh! Är glad för din skull!

2009-09-09 @ 17:06:23
URL: http://iiea.blogg.se/
Postat av: IDA

Ja, det gjorde vi! Hoppades på att få ta en bild när vi ändå bara var 8 fans - att ta en enda snabb bild hade liksom inte ens tagit 2 minuter - och även fast vi försökte övertala vakten innan killarna klev ur bilen så blev det ett nej. Men men..

2009-09-09 @ 17:53:13
URL: http://iiea.blogg.se/
Postat av: IDA

Om du printar från windows media player så kan det bero på att det ofta inte fungerar att printa därifrån (blir det bara svart där videon ska vara?). För mig funkar det inte, för Lina tror jag att det funkar men det kanske beror på vad för dator man har eller nåt. Har du ett annat program som du kan titta på videor i så titta om det fungerar där. Windows Movie Maker fungerar annars om du har det. Där printar jag ifrån! Det finns en knapp för det nedanför skärmen (typ "ta kort", "ta foto", "skapa bild" eller något liknande har jag för mig). Hoppas det funkar! :)

2009-09-09 @ 19:07:52
URL: http://iiea.blogg.se/
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback