Heltidsjobb!

Nu är jag hemma ifrån jobbet! Har jobbat ifrån 07:30 till 16:00. Dagen har gått jättefort och det har gått jättebra alltihopa. Jag fick ta vilan igen, tjoho! Jag lyckades få alla att somna förutom en liten. Men han lyckas jag aldrig med! Det är helt omöjligt.. Däremot så var det riktigt nära idag och han gäspade och höll på att somna. Precis när han börjar slumra in, vet ni vad som händer? En traktor eller nåt låter som fasen utanför och BING så är han klarvaken igen och vill ju absolut inte missa vad som händer där ute, haha. Men imorgon så kankse det går!

Idag skulle jag egentligen ha träffat Jonas. Men jag har bytt tider så jag börjar jättetidigt imorgon och måste gå och lägga mig tidigt.. Så tyvärr kan jag inte se min bebis idag. Saknar honom så himla mycket! Men imorgon får vi äntligen träffas igen. Ska krama ihjäl honom, haha. Dessutom så är katterna hos Jonas nu också. Tjoho! Pluttarna.
Kommentarer
Postat av: Anonym

lycka till med honom imorgon då =)

2009-10-15 @ 17:35:01
Postat av: anna G

vad roligt att du fått heltidsjobb! Grattis älskling

2009-10-16 @ 14:24:52
URL: http://annalinneajoline.blogg.se/
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback