Min nationaldag.

Godmorgon! Eller ska jag kankse säga god eftermiddag? Haha.

Okej, nu kan jag berätta vart jag och Jonas skulle igår. Amanda (Leos flickvän) hade fixat en överraskningsmottagning till Leo eftersom att han tagit Studenten. Han ville inte ha någon mottagning själv så då tyckte Amanda att det var dax att fixa det till honom. Hon hade dukat upp två stycken långbord med partytält, gjort jättegod mat och efterrätt! Och jag hade med mig två stycken kladdkakor som mamma gjort till min mottagning.

Kvällen var iallafall jättelyckad! Det började med att jag mötte upp Kevin, Tobbe och Marcus vid tåget och sen gick vi genemsamt hem till Leo. Han satt där och var nog fortfarande lite chockad när vi kom! Haha. Men glad var han. Sen rullade det in fler folk och vi började äta. Det fanns champange och vin som man fick ta, men det visste vi inte så de flesta hade med sig eget. Som jag och Jonas. Haha. Efter efterrätten kom Anna och Lisa! Det var jättekul och vi satt och snackade lite/fotade osv. Sen efter ett litet tag kom min älskling! Han hade fått ihop lite money efter att ha jobbat och var glad.

Vid 2 tiden gick vi hem och somnade direkt!

Bild ifrån igår. Jag och Jonas i soffan, myys! Och dessutom så har jag på mig någons keps, haha.
Kommentarer
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback