EN UNDERBAR MÅNDAG

Har precis kommit hem ifrån Tove nu. Hon färgade mitt hår, och det är såå fint nu! Så skönt att det gula är borta efter ja, det där, haha!

Dagen var grymt härlig. Började med samhälle då vi kollade på film och gick sedan igenom lite om Brott och straff. Sen var det lunch! Haha. Jag, Tove, Aldor och Aleks åkte till donken och käkade, så gott och som jag har längtat! (fett is the shit ♥) Jaja, hur som helst. Fick äta lite snabbt för att sedan åka tillbaka till naturkunskapen. Jag kände mig grymt duktig idag förresten! Jag hann med att svara på lite frågor, och kände mig rätt delaktig i lektionen. Kul faktiskt. Efter skolan åkte jag som sagt hem till Tove. Vi färgade som sagt håret, åt pannkakor, sjöng lite karoke och sen kom min sötnos Anna. Det var skitkul att träffa henne igen - har ju saknat henne så mycket!  Vid nio tiden fick jag skjuts hem utav Toves syster. Så snällt! Och på söndag ska vi ha filmkväll igen, allihopa tillsammans. Det ska bli sååå kul.



Ni är underbara ♥
Kommentarer
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback