TISDAG - ONE DAY LEFT

Godmorgon! Eller ska man kankse säga godeftermiddag? haha. Jag har iallafall precis ätit frukost och om ca 2 timmar ska vi åka till min kära moster eftersom att hon fyller 21 år. Det ska bli mysigt!

Jag börjar få lite ångest inför skolan. Usch, jag har verkligen ingen lust! Men det är väll bara att stå ut och hugga i, det är ju faktiskt bara en termin kvar. Helt sjukt, men sant.

Ikväll vet jag nog inte vad som händer. Det blir väll antagligen att gå och lägga sig i tid eftersom att det är skola imorgon. Det kommer vara en riktigt slapp dag. Den börjar med bild klockan 10:00, sen blir det samhällskunskap då vi bara ska kolla på film! Riktigt härligt, haha. Dagen slutar runt klockan 14:00 och då ska jag iväg in till stan och träffa min älskade Rebecka som jag inte träffat sen förra söndagen. I miss you honey! Så det ska bli extremt trevligt, haha.

Bild på dagens outfit kommer när jag har sminkat mig! 
Vad har du för planer idag?  / I
Kommentarer
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback