MÅNDAG - SNART SKOLA. USCH!

Har precis kommit hem ifrån yttligare en filmkväll ifrån Tove tillsammans med henne, Anna och hennes syster Sandra. Lika mysigt som vanligt! Den här gången tog jag med mig min film som jag fick i julklapp - Mamma Mia. Den är verkligen så himla hälig och man blir på så bra humör utav den.

Jag tog bussen som gick runt halv nio ifrån mig, mötte upp Tove vid hennes station och stationen efter hoppade även Anna på bussen. Vi åkte till centrum och handlade lite gott, tjocka som vi är! Haha. Gick tillbaka hem till Tove och satt och pratade lite. "Det blev en lång natt" säger jag bara, HAHAHAHA. Jag har nog inte skrattat så mycket på jag vet inte hur länge. Så det var riktigt härligt faktiskt :) Vi kollade på Mamma Mia filmen, satt och sjöng med, och sen när den var slut tog jag sista bussen hem. Snart blir det en till filmkväll med alla er igen, mysigt! Men då blir det filmen "wild child" Spännande.

På dagen var jag som sagt i Farsta centrum tillsammans med Tove. Det här är mina inköp + lite mat på Burger King, men de fotade jag aldrig! Haha. (Bilder när de sitter på kommer! Då ser de mycket snyggare ut.)


1. Gina tricot 199:-
2. Vero Moda 299:-
3. Glitter 79:-
Jag är riktigt nöjd med mina köp! Sen så köpte jag och Tove en hemlig grej, men det kan jag inte nämna på bloggen. Men fan vad kul det var! / I

Kommentarer
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback