toooooorsdag

har precis fixat mig nu och ska dammsuga mitt rum. det är så jävla dammigt, haha. sen ska jag iväg och passa F. sen vet jag inte vad jag ska göra. Jonas ska träna med Mattias idag så de kommer antagligen hit efter det.

juste, det var rån i trångsund inatt och Jonas fick vittna för han såg alltihopa. shit, varför kan inte jag få vara med om lite action när jag är där? haha.

juste, jag funderar på att färga håret blondt också, igen. haha. jag kan inte bestämma mig! antingen ljusare eller mörkare. det är ett svårt val. men om jag ska färga det ljusare så ska jag nog gå till en frisör först och så ska jag slinga det tills det blir blondt. det blir snyggast och ger naturlig blond färg istället för gult/orange/platina och jag absolut inte vill ha. det är sååå fult och passar inte på en enda person jag sett som har det. usch!

eller så färgar jag det ljusbrunt, haha. jaa shit. vilka problem jag har! vilken håfärg tycker ni att jag ska ha?
här är iallafall två bilder ifrån idag.

Kommentarer
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback