FRIDAY!

Nu har jag precis kommit hem ifrån skolan. Jag skulle egentligen ha hämtat F idag .. Men när jag kommer till dagiset så ser jag att hans vagn och ryggsäck inte är där. alltså så har jag ingen nyckel och kan inte komma in i huset (eftersom att nyckeln brukar ligga i ryggsäcken.) hur som helst .. Det visade sig alltså att F's mamma hade glömt det och jag fick åka hem. Så nu sitter jag här och ska strax åka till Jonas eftersom att vi ska på bio ikväll med Anna och Nico. Saw 5 blir det! Hoppas att den är bra.

Edit: förresten. Idag har jag även varit hos tandläkaren och spännt tandställningen. OCH, på tisdag nästa vecka ska jag till frisören och färga och slinga håret, haha! Så himla skönt. Och kul att jag fick en tid så himla snabbt eftersom att jag ringde idag. Brukar oftast få vänta i ca 3 veckor, haha. Så riktigt härligt! Så nu måste jag komma på några riktiga coola förslag hur jag ska klippa mig. Några förslag?

Skriver mer sen, nu måste jag plugga osv. / I.
Kommentarer
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback