Snart fredag..

Nu är jag hemma. Jag gick hem tidigare ifrån skolan för att jag inte mådde så bra, hm.. Hoppas att jag mår bättre imorgon så att jag kan gå till skolan .. Vi bakar ju! Det vart dessutom julbord idag, haha. Och OM det blev kaos i matsalen.. Jajamensan. Bella var helt typ, vad ska man säga - överglad (?) och hördes över hela matsalen, hahaha.. Till och med rektorn undrade nog vad hon (vi) höll på med eftersom att han satt vid bordet bakom mig. haha! Julmust fick vi också dessutom, det var ju tråkigt att de tog slut så snabbt bara! Nu ska jag duscha och sen ska jag plocka ut diskmaskinen och efter det städa övervåningen, haha. Thats life! Hörs kankse lite senare, / I.

Har ni förresten hört talas om John Mayer förut? Han är en grymt duktig artist - enligt mig. Lyssna & njuuut. Det finns dock bättre låtar som är hans egna, ni måste lyssna på youtube! Han är verkligen grym. Jag får gåshud.
Kommentarer
Postat av: Carrotastic

Åh, den var ju bra! och skapligt snygg är han med :>

2008-12-12 @ 23:16:02
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback