Fredagskvällen.

Haha. Gårkvällen/natten, var helt sjuk! Jag, Jonas och några utav hans kompisar satt på Oasen i trångsund där Jonas bor. När vi skulle gå tillbaka hem till Jonas för att kolla på film, så står det ett gäng med knattar där utanför och vi sätter oss utanför, eftersom att de inte ska gå in i porten (som de brukar göra.) En kille mår exremt dåligt, och när Jonas kompis Tobbe går fram och frågar hur denne mår, så börjar de andra killarna bråka med honom ... What liksom!? Han ville ju bara kolla hur läget var. Vi får iallafall reda på att han har druckit hembrännt. Och sedan spyr han blod, han kan inte prata/stå, och man får verkligen ingen kontakt med honom.. Det är även ett par tjejer där som känner de, så vi säger att de måste ringa ambulans - men killarna (som är runt 20 pers och sjukt kaxiga så fort man kommer nära) vägrar.. Killarna bär med sig killen som mår skit, långt bort ifrån centrum (där de var ifrån början) och hela tiden så bråkar de för att vissa vill ringa polis och ambulans och de andra som bär bort honom vill inte det! En tjej är tydligen killen som mår dåligt, bästa kompis, och hon är såklart jätteorolig! Hon vill att vi ringer, så vi gör det.. Efter ett tag kommer polis och ambulans och pratar med oss och även de andra som känner honom. Sedan kommer en kille fram till mig, Jonas och Tobbe tror jag det var.. Och säger  -"han spydde inte blod, det är bara skitsnack!"
och jag säger
-"Nej, tro mig. Jag ÄR helt säker. Jag såg det med egna ögon"
-"Okej då ska jag prata med Emil (han om mådde dåligt) imorgon, och om det inte stämmer - då jävlar."
Hahah. Okej tänkte jag?! Så han ska komma och slå ner mig för att jag såg en grej som han inte såg. Och ska fråga hans kompis som var halvt medvetslös? Hm, smarting där! Han kommer ju inte komma ihåg ett skit. Haha! Hur som helst, sedan gick jag och Jonas upp till honom, kollade på film och även ett avsnitt av Gossip Girl. Vi åt chips och hade det jättemysigt, sedan gick vi och la oss runt halv 3.

Idag ska Kevin klippa sig, och jag ska kankse även få färga hans hår! Yey! Jag längtar. Nu ska Jonas mamma baka lussebullar, mys!  / Ida
Kommentarer
Innan du kommenterar:

1. Du är aldrig anonym, alla IP-nummer kan spåras lätt som en plätt. Ifall du ska skriva en negativ kommentar, låt bli istället för att sprida negativ glädje och såra andra.
2. Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Ha en underbar dag/natt/kväll, kram från mig!


Är du intresserad utav bloggdesign?
Klicka då HÄR

Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback